torstai 12. syyskuuta 2013

Torstain tohinoita

Tänään Vaahteramäessä riitti vilinää ja vilskettä kun saimme iltaamme ilostuttamaan Otto-poikia ojan takaa. Ensin piti tulla yksi pikkuinen, luku tuplaantui ja illan päätteeksi vielä triplattiin vartiksi. Parituntinen hujahti muutamassa silmänräpäyksessä vaikka kaatosade muutti suunnitelmat ja jouduimme sisätiloihin. (Pihalla olisi odottanut tänään valmistunut terassin laajennus käyttöön vihkimistä.)

Koko Otto-trio käyttäytyi moitteettomasti. Samaa en voi sanoa kolmea kulmahammasta puskevasta Pikkumuijasta, jonka illan pelastus taisi olla hyvä seura (johon en usko hänen mielestään tänään lukeutuneen minun tai isi Pöön). Voin vaan kuvitella mitä ilta ilman viihdytysjoukkoja olisi ollut. Ennen poikien tuloa ehti Pikkumuija jo harrastaa pariin otteeseen suorin vartaloin heittäytymistä. Hirveä tekeminen noista hampaista muutaman vuoden käyttöä varten!

Tänään suutarin lapsella oli joko kengät väärissä jaloissa tai sitten ne olivat eri paria. Mutta niinhän se taitaa olla välillä itselläkin, ja ihan ilman kulmahammasoperaatiotakin ;) 

Pikkumuija kierroksistaan huolimatta unten mailla omassa rytmissään. Tuleehan yöstä edellistä rauhallisempi, tuleehan?

Kauniita unia <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti