sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lipaston tuuletusta

Myönnän olevani materialisti. Rakastan kauniita esineitä, astioita, vaatteita. Yhtä paljon rakastan myös tilaa, avaruutta, siistiä kotia. Tästä seuraa se, että kaapit ja lipastot ovat täyteen ahdettuja. Sotkuisia. Sekaisin. Puolillaan tavaraa, jonka olemassaolo on jo unohtunut. Se ahdistaa ja siihen on tultava muutos, vaikka laatikko kerrallaan! 

Sunnuntaina aloitin rakkaasta lipastostani, joka toimii vaatekaapin jatkeena. Jos haluat säästyä ällöttäviltä yksityiskohdilta, vaihda sivua! Lyhyesti tiivistän, n.puolet vähemmällä täytöllä uuteen viikkoon!
1. Kuinka monet kalsarit nainen tarvitsee? Joo, monet - pitää olla eri väriä ja mallia fiiliksen ja asun mukaan :) noh, siitä huolimatta tänään lensi roskikseen 77 pikkarit! 

2. Entäs sitten sukat. Löytyy varrettomia (myös urheilumallia), nilkkasukkaa, polvisukkaa, varvassukkaa, villapohjasukkaa, villasukkaa,... Aika monta paria meni niitäkin roskiin. En jaksanut laskea.

3. Oma lukunsa olivat myös sukkahousut ja legginssit... Arghhh! Miks mulla on edes sukkahousuja kun en niitä koskaan käytä?

Koska roskikseen tyhjennys on vasta puolentoista viikon päästä, joudun ehkä pitämään muutaman välipäivän ennen kuin jatkan seuraavan kaapin kimppuun...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti