lauantai 5. lokakuuta 2013

Vain elämää

Hui, eilen se tapahtui! Jumituin Albert Pöön kainaloon puoleksitoista tunniksi tuijottamaan töllöä. Laatuaikaa. Suripahdehetki. Vain elämää. Ei kutimia, ei vihaisia lintuja, ei naamakirjaa, ei bloggeria, ei kanavasurffausta, ei kirjoja, ei lehtiä. Vaan ilman väittelyä saman kanavan tuijotusta siitä muutama ajatus vaihtaen. Pakko myöntää että nautin, vaikka tavallisesti telkun tuijotus saa vihaiseksi ja levottomaksi. 

Myönnän toki seuraavani tällä hetkellä säännöllisesti toistakin sarjaa. Tavallisesti keskiviikkoisin vietämme myös iltasella noin 22 minuuttia kestävän "romanttisen hetken". Asetumme sohvan nurkkaan viltin alle, tyynyjä mukavasti ja pinkkikantinen minipädi mukaan. Ruutuun YLE Areena ja hakuun uusin jakso Solsidania. Molempien lemppareita (vaikkakaan Albert Pöö ei sitä halua myöntää), jota yhdessä katsellessamme nauramme täysin eri kohdissa ja yleensä kummastelemme toistemme reaktioita. 

Nyt kuitenkin täydellinen lauantai-ilta menossa samanmoisen päivän päätteeksi. Karkkia ja punaista juomaa. Glögiäkin jo suunnittelin karheaa kurkkua lämmittämään, mutta jätin sen kuntoutumisen pakuriteen varaan. Huomenna kiva päivä tiedossa! Kauniita unia joka kotiin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti