tiistai 24. kesäkuuta 2014

Loma-arkea osa 1/2 klo 00-12

Äiti on lomalla. 24/7. TYKKÄÄN.

03.13 "Äiti, onko aamu?" "On yö, pää tyynyyn." Nukahdan jatkamaan samaa unta. TYKKÄÄN.

05.07 "Äitiiii, on valoisaa." "Yö vielä. Nukutaan." Aika valoisaa, mutta väsyttää vielä. Huh, Pikkumuija nukahtaa. Minäkin. TYKKÄÄN:

06.12 "NYT on aamu, helätään! Äitiiii, silmät auki. Nukkuuko isi? Mennäänkö kahvinkeitolle? Minä haluan nousta..."

06.54 Sängystä ylös ja tuumasta toimeen: Istutaan potalla: ei tuu mittään. Mennään kahvinkeitolle. Avataan Pikku Kakkonen. Isikin herää. Syödään verkkaisaa tahtia aamupalaa ja katsellaan Muumeja. Juodaan kahvia niin hitaasti, että viimeinen kulaus on kylmä. Istutaan taas potalla, ei tuu mittään. TYKKÄÄN.

8.25 Juoksukamppeet päälle. Sateessa näyttää olevan tauko, eli rikoota jalkaan ja pipoa päähän (hurraa Suomen suvi!). Huikkaan heipat ja kohtaan haisevan yllätyksen! PRKL! Pikku viivästys lähtöön. Pesut ja uudet pottasessiot... TYKKÄÄN TÄSTÄKIN.

8.30 Huudan pihalle (anteeksi naapurit ja kyläläiset) ja säikäytän kuusi räksää. "Menkää omaan kotiin," kuuluu Pikkumuijan tehostus selän takaa. Takaisin potan viereen (ei tuu mittään, oliko yllätys?). HIH; TYKKÄÄN SÄIKYTELLÄ RÄKSIÄ: HYI MUA!

8.45 Viimein tossutnarut solmittu ja Ipodin radiokanava viritetty ja tää lähtee lenkille!!! Omaa aikaa :) Tuttu lenkki Kotojärven ympäri. 45 min mäkiä. Jalat painaa, vaan minkäs teet. Jaksan kumminkin. TYKKÄÄN.

9.30 Kotona. Treenivuoron vaihto/leikkivuoron vaihto. Lintsaan vähän jälkimmäisestä ja juoruilen puhelimessa Pikkusiskon kanssa. TYKKÄÄN <3

10.02 Albert Pöön treeni on valmis. Puhelu poikki ja suihkuun! TYKKÄÄN

10.15 Vaihdon paikka. Seuraava suihkuun ja Pikkumuijalle muovailuvahaa eteen ja ruokaa laittamaan. Salaattia ja texmex-jauhelihaa. Muovailija keskittyy omiin hommiin, minä omiin. TYKKÄÄN.

10.40 Syömään. Nam. TYKKÄÄN

11.02 Jälkkärikahvit. Pottalukemista taas välillä, niin että viimeinen tippa on kylmä. Eikä tod tullu mittään tulosta. Noh, istuttiin silti eli olis voinu tulla... eli TYKKÄÄN.

11.55 Pikkumuija vaunuihin. Vaunut terassille. Hälytin päälle. TYKKÄÄN!!!

Toinen osa tästä päivästä oli erikoisen ihanaa! Ei ihan loma-arkea, mutta todellakin mainitsemisen arvoista: Hyviä ystäviä <3 Muumitaloja <3 Kutsu valmiiseen pöytään syömään <3 Pikkumuijan onnistuneita leikkejä <3  Reippaasti sujuneet iltapalat, sadut ja rauhoittuminen uneen heti kasin jälkeen <3 Bloggaamista <3

TYKKÄÄN!

Ja nyt muutama kuva ja sitten jotain mistä TYKKÄÄN. On tää loma vaan lystiä, kaikesta sateesta ja ukkosista huolimatta. TYKKÄÄN <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti