maanantai 16. kesäkuuta 2014

Posareista

Naamakirjassa kiertää tunteita herättänyt positiivisuushaaste. Perusideana on kertoa joka päivä omia päivän positiivisia ja haastaa joka päivä kamuja samaan. Sain itsekin haasteen, jonka otin vastaan omilla säännöilläni. Kutistin päivien määrää, lisäsin kuvia - en haastanut ketään! Tykkäsin haasteesta, ja tykkään nykyään aika paljon kaikesta muustakin!

Positiivisuus on valinta, joskus on vaikeaa valita se kaista. Tuntuu helpommalta valittaa, rutista ja vinkua. Syyttää muita. Huonoa tuuria. Kohtaloa. Tähtien väärää asentoa. Tai jotain. Sekin on valinta. 

Olen ilolla lukenut positiivisia (välillä sarkastisen sellaisia) päivityksiä ja haluan nyt koota tähän pari mieleen painunutta positiivista asiaa omalle seinälleni osuneista päivityksistä.

- Sadepäivä rentous
Iltalenkkiä ja sen jälkeistä autuasta (luulisin) olotilaa odottelen ;)
En uskalla liikaa hehkuttaa, kun pelkään, että paha silmä iskee. Siksi toteankin vaan, että kaikki on ihan hyvin.
- Rakkauselämäni on fantastista
- Lapset <3
Mulla on ihanat lapset (Tytär käski kirjoittaa, eli ekana päivänä tää on tosi vaikeeta!)
- Kymppi ilman polvikipua

Harmikseni luin samaisen tietoväylän uutistulvasta, miten tuttavani oli saanut kautta rantain viestiä yltiöpositiivisista kuvistaan ja päivityksistään. Hmm... Ei mulla siihen muuta, pistää vaan miettimään. 

p.s. ja perjantai 13 päivä oli ja meni. Yhtä ihanana lomapäivänä kuin muutkin kesäiset hetket! Posaria kesänjatkoa siis kaikille muruille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti