torstai 12. kesäkuuta 2014

Lomapäiviä vol:KASVIHUONEILMIÖ

Ekan lomaviikon viimeiset työasioiden hoitamiset ovat jääneet jo kauas ja nyt on oikea lomamoodi päällä!

Onnistuneeseen lomaan kuuluu paitsi leppoisaa kotoilua myös irtautumisia arjesta. Jälkimmäistä olemme harrastaneet ahkerasti Albert Pöön pitkän vapaan aikana. Siitä muutama sana ja toivottavasti kuvakin (jos vaan jaksan ne puhelimella tähän vielä kikkailla Pikkumuijan nukkuessa päikkäreitä).

Sunnuntai valkeni sateisena. Pihahommasuunnitelmia piti siis siirtää, josta lähti ajatus pyörimään... lähdetään jonnekin... en jaksaisi laittaa ruokaa... pitää olla sisäjuttu jos sataa... Vastaus oli: KASVIHUONEILMIÖ! Viksummat vaatteet yökkäreiden tilalle ja koko komppanja autoon. Kiertelyä ja ihmettelyä. Lounas. Mansikoita ja pensasmustikoita. Päikkäriaika ja autoon. Kotimatkalla kotiseutuajelua, jotta saatiin tunti matkaan kulumaan ja samalla Pikkumuija nukkui päikkärit.

Nyt taidankin varmuudeksi vaihtaa koneen luuriin ja kuvittaa tätä päivää... Voipi olla että maanantai ja tiistai on viisainta jättää iltapuuhiksi :)

Arghhhh... oi kuinka rakastankaan tekniikkaa... silloin kun se ei toimi! Kuvakollaasi tehty, mutta jostain syystä luurin bloggeri kieltäytyy yhteistyöstä. Tilanne vaatii kahvia. Nähtäväksi jää eteneekö tämä naputtelu joskaan julkaisuun asti :D Viimeaikoina luonnosten kansio on kasvanut ja julkaisuun asti ei tahdo joutaa mitään.

Jos saan luurin bloggerin toimimaan voisin tykittää instagrammin kuvia tännekin. Kuva kertoo enemmän kuin sanat. Ja vie vähemmän aikaa. Siksi olen viime viikkoina keskittynyt kuvatallenteisiin ja nauttinut kesästä ja lomasta.

Ja kuten huomaa, ajatuksia sataa yhtä lujaa vauhtia kuin vettä taivaalta eli ehkä olisi vaan parempi että kirjoittaisin perinteistä päiväkirjaa, jota ei kukaan koskaan lue (paitsi ehkä jälkipolvet joskus jäämistöjä läpikäydessään). Eihän tässäkään bloggauksessa ole päätä eikä häntää :D

Ahaaaaa... päivitä komennolla saa luurin uudet datat ;) oli blondille yllätys ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti