keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukorttipaja vol2

Ensimmäisen adventin aamutuimaan täräytettiin korttipaja käyntiin. Taiteilijan näkymättömän taikaviitan kiskaisi niskaan Pikkumuija ja kortti jos toinenkin oli hetkessä kuivumassa.

Tänään ajattelin jatkaa... unohdin pukea taikaviitan. Ensin oli hukassa tussit. Ne löytyivät, ja koska Äippäkin piirsi piti Pikkumuijan päästä taiteilemaan. Pikkumuija kokeili uusia tusseja, olivat hyvät. Väriä vaan piti vaihtaa niin useasti, ettei joulukorttien kirjoittamiseen tahtonut jäädä aikaa. Omat tussit kuivuivat ja tökkivät. Pikkumuijan olivat niin hyvässä kunnossa ettei tahtonut paperi riittää vaan pöytäkin sai osansa.

Puuh... olin jo sortumassa äänen korotukseen, hermojen menetykseen ja suloisen tunnelman lopulliseen pilaamiseen... mutta suurinpiirtein kunnialla selvittiin Pikku Kakkoseen asti. Töllö auki, tonttuhattu päähän ja rauha korttien kirjoittamiseen.

Kortit: DONE. Sitten kuoret. Paitsi, että ne ovat kaupassa!

Noh, ajattelin kirjoittaa valmiiksi lista ja tarkistaa onko osoitteet olemassa. Tähän tarvitsen muistin virkistämiseski viime vuoden kortit. Ja nehän ovat: HUKASSA. Luovutan. Korttipaja ei ollut tänä vuonna kaksiosainen.

Onneksi Marttojen ohjeessakin jouluun käsketään valmistautua pikkuhiljaa. Valoissa ja koristeissa olen niiiiin marttana. Tänään muuten ostin kuuseen uusia koristeita ja muutaman jouluhiiren radion reunalle. Kauniita!p.s. lahjojakin piti alkaa paketoida, vaan mihin paketoit kun ei ole paperia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti